Elektromos és gázzal működõ ipari tűzhelyek

Lopott Telefon  > Webáruház >  Elektromos és gázzal működõ ipari tűzhelyek

Ipari tűzhely

A nagykonyhai berendezések azon gépeket foglalják magukba, amelyek az éttermek, hotelek, kifőzdék, de akár otthoni konyhák igényeinek is megfelelnek. Egy étterem konyhájának szinte a legfontosabb darabja az ipari tűzhely. Megkülönböztetünk elektromos tűzhelyeket és gáztűzhelyeket, ezen belül pedig kettő, négy és hat égővel rendelkező változatokat.

Az elektromos tűzhelyek között van sima felületű, statikus főzőlappal, kerámialapos, két- és négyzónás, de olyan is, amelyik légkeveréses főzőlappal rendelkezik. Egy ipari tűzhely kiválasztásánál a cég tanácsadást nyújt a megfelelő márka, típus kiválasztásában, ráadásul vállalja a berendezések kiszállítását, üzembe helyezését és karbantartását, szükség esetén javítását.

Fontos, hogy a konyha szakszerűen legyen kialakítva, ennek tervezését a 3D-tervező program lehetővé teszi. Az ipari tűzhely nem a legolcsóbb berendezés, ezért szükséges az alaposan kigondolt megtervezés és a profi kivitelezés, ami zökkenőmentes munkát tud biztosítani a nagyobb konyhában.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás