A mobiltelefon webshop kitűnő készülékei

A mobiltelefonok ma már a mindennapjaink szerves részét képezik, hiszen a nap bármelyik órájában a kezünk ügyében vannak, hogy egyrészt folyton elérhetőek legyünk, másrészt meg informálódjunk a világ aktuális dolgairól.

A világháló ezeknek a beszerzésében is segít, mivel számtalan mobiltelefon webshop kínálatából válogathatunk. Például a mobilcorner.hu internetes üzlet hatalmas választékkal csalogatja a vásárlókat, ráadásul több termék esetében kedvezményes áron juthatunk hozzá a kiváló minőségű, márkás okostelefonokhoz.…

iPhone 7 tok internetes rendeléssel

Bár már vége van a nyárnak, ez nem azt jelenti, hogy a fergeteges hangulatú hétvégi bulikat is el kéne felejtenünk. A munkával töltött nehéz hétköznapok után jólesik a kikapcsolódás, így nem csoda, ha a partira a legjobb formánkat szeretnénk hozni.

Szerencsére nemcsak a külsőnket öltöztethetjük díszbe, de a telefonkészülékünket is, amiben az iPhone 7 tok felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújt.…

Samsung telefontokok a hatékony védelemért

Minden bizonnyal Önnel is előfordult már, hogy egy hirtelen mozdulat vagy baleset következtében, az oly gondosan őrzött mobiltelefon a földön kötött ki.

Egy kis szerencsével a készülék meghibásodás nélkül átvészeli a kalandot, viszont fontos belátni, hogy Fortuna nem kuporoghat mindig a sarkunkban. A Samsung telefontokok rendeltetése az eredményes probléma-megelőzés. Ebből az indíttatásból ered az áramvonalas, kifogástalan alapanyagú és technológiájú kivitelezés.…

A mindig megbízható Honor mobil

Bizonyos vállalatok a termékeiket csoportokra osztják. A márkán belül több különböző fajtájú áru is található, valamint azokon belül még egy-két széria is. Hasonló a helyzet a telefonok területén. Például a Honor mobil négy különböző kategóriára osztható: a 8-as és a 9-es széria, a Lite és a View 10.…

Láthatatlan pajzs a kijelzővédő fólia

Hiába használnak egyre modernebb technológiákat a cégek az érintőképernyő védelmére, mégis egy idő után karcossá válnak. A kijelzővédő fólia segítségével a karcok már nem fognak több gondot okozni.

Felfogja a sérüléseket, az ütéseknek is ellenáll, de ha mégsem, akkor még mindig jobb, hogyha az üvegfólia reped el, sérül meg és nem az alatta található drága képernyő, amelyiknek a cseréje nem minden esetben lehetséges, de ha mégis, akkor elég nagy összegbe kerül.…

Egyre népszerűbb az Android

A Google máris megtartotta a 2015-ös év fejlesztői konferenciáját, amelyen a hangsúly leginkább az Androidra esett érthető módon, emellett pedig a kereső fejlődésével is részletesen foglalkoztak természetesen, ahogyan az önálló Google képmegosztó is bemutatkozhatott. A statisztikák alapján már nagyságrendileg 4000 típusú készülék használja az Androidot, a 2014-es évben a mobiltelefonok mintegy 80 százaléka Android rendszerrel érkezett. Bemutatták ezen a konferencián a legújabb szoftvert is, amely már elérhető a fejlesztők számára, de az idei évben mindenképp hozzájuthat a nagyközönség is a legújabb változathoz.

Fából készülnek a jövő mobiljai?

A Wisconsin egyetem kutatói egy olyan chipet készítettek el, amely fából készült. Furán hangzik ez a fejlesztés, ám a cél valóban érdekes, hiszen a fejlesztésnek az a lényege, hogy az okostelefonok, valamint számítógépek gyártási folyamatait környezetbaráttá tegyék a jövőben. Rendkívül biztonságosnak tartják ezt a módszert a kutatók, hiszen a mobil alkatrésze egy növényi alapanyagból nyert cellulóz lapka, ez flexibilis.

 …

Ajánlott applikációk az Android-felhasználóknak

A Samsung összeállított egy listát, amelyen a szerintük leghasznosabb applikációk kaptak szerepet, amelyek megkönnyíthetik az okostelefont használók életét. Leginkább a Galaxy S6 felhasználóinak ajánlják ezeket, ám számos olyan applikáció is ott van a listán, amelyet telefontól függetlenül mindenki használhat, akinek Android operációs rendszere van. Az Endomondo egy igazi személyi edző applikáció, amely nagyon hasznos különböző sportokban, például futás, testedzés vagy épp kerékpározás közben. Mérni tudja például a szívritmusunkat, de az egyéni teljesítményeket is képes kiértékelni.

 …

Butított csúcsmobilok az LG-től

Nemrég bemutatták az LG legújabb csúcsmobilját, a G4-et, ám arra is fény derült, hogy két alternatív, „lebutított” változat is napvilágot lát majd, vagyis a G4c, valamint a G4 Stylus. Ez a két típus középkategóriás lesz, a formatervét megtartották a G4-nek, ám a hardver gyengébb lesz. Ezzel próbálja megcélozni az LG azt a közönséget, amely nyitott ezekre a készülékekre, ám nem vásárolja meg a G4-et a borsos ára miatt. A G4c típusú telefon a csúcskészülék „mini” típusának is tekinthető akár, mérete fél collal kisebb, a processzor pedig 1,2 gigaherzes lesz, a memória pedig 1 GB.

 …

Már nem gyűjtenek a magyar csodatokra

A Moscase egy olyan okostelefon-kiegészítő, amelynek fejlesztői magyarok, és rengeteg érdekes feladatot el tud látni. A Kickstarter egy közösségi finanszírozó oldal, ezt a módszert sokan használják, a csodatok számára is szerettek volna támogatókat szerezni, ám a kívánt összeget nem sikerült összegyűjteni. A Moscase nevű csodatokhoz 150 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni, amennyiből csak 22 ezer gyűlt össze, így hirtelen leállították a gyűjtést.

 …