Mindennel megbirkózik a McCulloch fűkasza

McCulloch fűkasz

Lassan haladunk az őszbe, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen félretehetnénk a kerti szerszámokat. Amíg a feltételek adottak, addig a fű és gyomnövények folyamatosan fejlődnek és azokat kordában kell tartanunk. A feladatra remekül megfelel a McCulloch fűkasza.

Ez a szerkezet kimondottan arra lett tervezve, hogy a nehezen megközelíthető helyeken is jó munkát végezzen. A hagyományos, tolható, négykerekű nyíró készülékek szóba sem jöhetnek, amikor szegélyeket kell karbantartani vagy a talaj teljesen egyenetlen. Ilyenkor a McCulloch fűkasza az, amire biztosan számíthatunk. A gyártók folyamatosan fejlesztik és gondoskodnak arról, hogy megfeleljen a kor elvárásainak.

Könnyen beindítható, csendes és nem fogyaszt sok üzemanyagot. Többféle fej is csatlakoztatható hozzá. Akár pázsitot, akár méteres gazt kell vele megkurtítani, nem fog csődöt mondani. A McCulloch fűkasza gyorsan megtérülő befektetés, amit már a vásárlásnál tapasztalni fogunk, a kedvező ár-érték arány jóvoltából. Irány a kert és tegyünk rendet!

print